| ABOUT US | | | | |

Welkom bij KD Telematica

Communicatie

De tijd dat communiceren primair bestond uit bellen en faxen is voorbij. Ontdek de voordelen van de communicatie- oplossingen van KD Telematica.

Lees meer

Datatechniek

Een gestructureerd netwerk heeft vele voordelen, naast flexibiliteit en capaciteit is het ook toepassingsonafhankelijk. Lees meer over datatechniek.

Lees meer

Beveiliging

Bescherm uw bedrijf, winkel of instelling tegen inbraak of insluiping. Laat ons voor u een risico-inventarisatie maken. Neem de juiste beveiligingsmaatregelen.

Lees meer

Glasvezel

KD Telematica is specialist in het ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van complete glasvezel netwerken. Dit doen wij zowel in bedrijfs- omgevingen als buiten.

Lees meer

Toegang

KD Telematica levert u toegangscontrolesystemen die u de mogelijkheid biedt om te controleren wie er toegang heeft tot uw gebouw, systeemkasten of duurzame apparatuur.

Lees meer

Reviews van Klanten

Trots op onze tevreden klanten.

“De Springplank is een school voor speciaal basisonderwijs waar kinderen het vertrouwen in eigen kunnen terugvinden om zo hun (leer) ontwikkeling te vervolgen. Communicatie is daarbij van cruciaal belang. Alle lijnen worden daarbij ingezet om hiervan een succes te maken. KD Telematica is daarin al jarenlang onze partner. KD Telematica zorgt voor verbinding, is betrouwbaar en toont zich betrokken bij de school.”

Person

Ronald HeijstekDirecteur bij De Springplank

“Als je KD Telematica in drie begrippen moet omschrijven dan zeggen we: servicegericht, een goed pakket met brede know how en pro-actief denken en handelen. KD Telematica ontzorgt QPI al 20 jaar op het gebied van complete communicatie oplossingen. Dankzij de korte lijnen en een vaste contactpersoon biedt KD Telematica wat goed bij ons past. Afspraken worden netjes nagekomen en de communicatie is helder en duidelijk. Over de samenwerking zijn wij dan ook heel tevreden.”

Person

Gerard van HerwerdenCEO bij QPI

“KD Telematica adviseert ons over telefonie en infrastructuur. Hiernaast voeren zij werkzaamheden binnen onze organisatie naar volle tevredenheid uit. Inmiddels zijn wij op verschillende locaties overgestapt op KD-voice. Door de vaste aanspreekpunten binnen KD verloopt het contact goed. Wij vinden KD een betrouwbaar bedrijf met goede service. Kortom wij zijn zeer tevreden.”

Person

Yvonne ScholtesManager Staf bij Vitis Welzijn

Een aantal cijfers op een rijtje.

Meter bekabeling
per maand
Wegkant installaties
op private encrypted network
Nieuwe KD Voice users
per maand
Verbindingen onder
actieve monitoring

Contact

Bel, mail of laat een berichtje achter.

Contact Info

Neem contact op met KD Telematica

Contact Formulier
I'm not a robot: